Mijn naam is Carolus van Kuilenburg. Mijn oorspronkelijke beroep is ontwerper van tenten en slaapzakken voor de buitensport. Hierdoor ben ik via via in contact gekomen met de Aboriginals uit Australië. Deze ontmoetingen hebben mij geïnspireerd om didgeridoo te gaan spelen en uiteindelijk hierin les te gaan geven.

 

krook250

Als je een bepaalde richting uitgaat, ga je ook andere mensen ontmoeten, die op dat moment bij horen. Na een zoektocht via traditionele budobeoefening, ben ik hierdoor meer aan mijn persoonlijke ontwikkeling gaan werken. Hier voor heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder Yoga, Tai-Chi, de work van Byron Kathie, Quantumtouch, Ki-training, Reikimaster, bloesemtherapeut en dierencommunicatie. Nu er hierin meer rust is gekomen , werk ik het meest met de laatste drie, omdat deze het best voor mij aanvoelen.

REIKI
Ik heb het geluk gehad om als zesde in lineage ingewijd te mogen worden als master in het Usui systeem van natuurlijk genezen door de helaas veel te vroeg overleden Ton Driessen.
Hierdoor sta ik dicht bij de bron van Reiki en kan dit systeem als eerlijk en onveranderd door geven aan mijn cursisten.

BLOESEMTHERAPIE
De opleidingen tot bloesemtherapeut van Bram Zaalberg van de Nederlandse Bloesemremedies is een geweldige opleiding om inzicht te krijgen in je zelf en de kracht en energie van bloemen en planten. Bij Steve Johnson van de Alaska remedies heb ik de edelsteen remedie opleiding gevolgd wat een logische aanvulling voor mij was op de bloesemremedie opleiding. Deze twee ondersteunen en versterken elkaar geweldig. Steve Johson en Lila Deva van de Master Flower remedies hebben mij tevens de inzichten gegeven hoe en waarom bloesemremedies toe te passen bij dieren.

DIERENCOMMUNICATIE
De opleidingen van Cecilia van der Drift tot dierencommunicator hebben mij nog dichter tot de natuur en mijzelf gebracht. De mogelijkheid om te kunnen communiceren met dieren is een wonderbaarlijke ervaring die vaak samen gaat met veel emoties en wonderlijke belevenissen.

Naamloos-5