logojpgBloesemRemedieAdvies.nl

Is een webwinkel waarin gespecialiseerde en zorgvuldig samengestelde bloesem- en edelsteenremedies te verkrijgen zijn.
Het zijn
beproefde en veel gebruikte remedies. Zij zijn verkrijgbaar als gebruikerflesje en als sprayflesje en zijn ontwikkeld na een jarenlang werken met bloesemremedies.De samenstelling wordt pas gemaakt na een bestelling, om een zo optimaal mogelijk product te verkrijgen. Hierna wordt het gebruikersflesje afgesloten met een garantiedop, zodat u er verzekerd van mag zijn dat u det juiste samenstelling heeft ontvangen.

 

 

ZONDER ENERGIE IS HET MOEILIJK GENEZEN

Bloesemremedies kunnen op diversen niveaus toegepast worden. Maar eerst moet de energie huishouding op orde gebracht worden.|
Je gaat dan eerst de symptomen aanpakken welke de mensen of dieren verhinderd "normaal" te kunnen functioneren. Men geeft zelf al aan waar het probleem zit of dit wordt duidelijker met bijvoorbeeld een gesprek. Er zijn verschillende manieren om inzicht te krijgen in een verstoorde emotie, maar dit wordt in een later stadium gebruikt als men dit wil.

In de jaren van samenstellen van remedies is gebleken dat veel combinaties succesvol zijn, en telkens terugkomen in de zelfde samenstelling van het op orde brengen c.q. inzicht geven van de verstoorde emotie.

flesje4    spray1

Vaak hebben mensen baat bij deze samenstellingen bloesemremedies en hebben voldoende aan een gebruikersflesje. Men krijgt weer rust en energie en zijn weer opgewassen tegen de moeilijkheden die hun emoties verstoren.

Deze samenstellingen kunnen uit verschillende merken bloesemremedies of edelsteenremedies bestaan, daar is gebleken dat deze elkaar soms geweldig kunnen ondersteunen en versterken.