Reiki-Behandelen

Er zijn meerdere doelen om een reikibehandeling te ondergaan, maar ontspannen en/of even lekker de tijd voor jezelf nemen is ook belangrijk.
Vergeet niet als er psychische of fysieke klachten zijn eerst naar een regulier arts te gaan. Een reikibehandelaar mag en kan geen diagnose stellen. Wel kan reiki een zeer goede ondersteuning geven bij een behandeling van een arts.
 

reiki_hoofd450

Wat moet je doen.
Helemaal niets. Ontkleden is niet nodig, de energie gaat door de kleding heen. Een tafel of een stoelbehandeling kan gekozen worden, in iedergeval datgeen wat het prettigst aanvoelt. Ik leg mijn handen op het lichaam en de energie stroomt vanzelf.

Het zelfgenezend vermogen wordt ontwikkeld door de reikienergie. Het geeft absoluut geen schadelijke bijwerkingen. De energiebalans wordt weer in evenwicht gebracht, waardoor het weer allemaal goed voelt

Slaperig, ontspannen, misschien emotioneel, zijn reacties die zich kunnen voordoen bij een behandeling. Geen reactie kan en mag ook, geniet van het moment. Je batterij wordt weer opgeladen, zodat je er weer fris en energiek tegen aan kunt met een positief gevoel.

Een dag na een behandeling kan je je wat anders gaan voelen, het lichaam is dan  bezig met een reinigingsproces. Drink tijdens deze periode meer water om de afvalstoffen af te voeren. Deze gevoelens gaan dan snel over.

Het is ook mogelijk dat een reikibehandelaar energie kan sturen op afstand. Energie kent geen afstand en is tijdloos. Iemand hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn om een behandeling te krijgen. Meestal wordt er een afspraak gemaakt, wanneer de behandeling begint.