Hoe werkt het.

Door middel van telepathie is het mogelijk, dat je gedachten en informatie kan overbrengen naar dieren. Dit contact kan bestaan uit gevoelens, gedachten, beelden en woorden.
Ergens is er een vertaalslag, die het mogelijk maakt dat de “woorden” van dieren begrepen kunnen worden door mensen. Deze vorm van communiceren is bij uitstek geschikt om een diepgaand contact te kunnen maken met dieren.
Het is niet nodig dat het dier zelf aanwezig is, sterker nog, soms is de communicatie beter doordat je niet wordt afgeleidt door de aanwezigheid. Net als bij Reiki is het mogelijk om op afstand te behandelen en/of te kunnen communiceren. Meestal wordt er vanaf een foto of andere afbeelding gewerkt met ondersteuning van de verzorger/ster.
Het contact kan dus direct of via afstand gelegd worden. Vaak is een dierencommunicator de laatste stap als men bij een dierenarts is uitbehandeld. Of als men vragen heeft die de arts niet kan beantwoorden. Echter altijd eerst een dierenarts raadplegen als je het vermoeden hebt dat je dier ziek is.
Er kunnen verschillende onderwerpen ter sprake komen, die een geweldig effect kunnen hebben op het dier en de verzorger/ster. Onderwerpen als het verleden, sterven of overleden zijn mogelijk, omdat het dier nog steeds kan communiceren.

Dieren zijn er heel goed in, om iets bij zich zelf te ontwikkelen om een communicatie in welke vorm dan ook af te dwingen bij mensen. Vaak zijn er misverstanden, irritatie of onbegrip tussen beide waarin inzicht verkregen kan worden doormiddel van een gesprek. Een dierentolk is hiervoor bij uitstek geschikt om te helpen als tussenpersoon.
Ondersteuning kan verder gaan door middel van Reiki en/of bloesemremedies. Deze helpen en geven je inzicht in de geblokkeerde emotie´s

 

hands